Taxi-næringen tar i bruk Creator

Både Bergen Taxi og TrønderTaxi tar i bruk Creator og Norsk Interaktivs læringsportal, Mentorkit LMS, for å lage og tilby opplæring til sine sjåfører og for sine ansatte på servicesenteret.

TrønderTaxi er en av Midt-Norges største bedrifter, og sysselsetter opp mot 1500 sjåfører. Totalt omfatter deres nettverk over 2500 taxier.

07000 Bergen Taxi er en av Norges største taxisentraler med 350 kjøretøy i drift i Bergensområdet. Transporten utføres av 700 sjåfører som hvert år leverer 1,4 millioner transportoppdrag.

Administrasjonene til de to taxi-selskapene teller over 150 medarbeidere.

God opplæring er viktig for å kunne tilby gode og trygge tjenester. Det er enkelt å se for seg at disse to selskapene vil ha stor nytte av digital opplæring. Det er utfordrende å samle sjåførene til tradisjonell undervisning. Ved å legge til rette for kurs som flyter godt på mobil, kan sjåførene utnytte noe av ventetiden til å gjennomføre digitale kurs.

Ved hjelp av Creator er det enkelt for taxi-selskapene å lage engasjerende og praktiske kurs som rulles ut til sine medarbeidere.

Vi gleder oss til å følge utviklingen hos TrønderTaxi og Bergen Taxi, og ser gjerne at flere av taxiselskapene i 07000 blir med.