Mentorkit Læringsplattform

Mentorkit Læringsportal

Vår læringsportal Mentorkit (på engelsk kalt LMS, Learning Management System) ble lansert i 2003 og er derfor en av Nordens mest gjennomprøvde læringsportaler for e-læring. Til nå har mer enn 360 tusen deltakere tatt mer enn 3,2 millioner kurs. De har brukt til sammen 2,5 millioner timer. Eller sagt på en annen måte: 1500 årsverk med god læring.

En læringsportal brukes til å registrere og organisere virksomhetens deltakere samt distribuere nettkursene til disse. Portalen gir dere oversikt over hvor mange som har gjennomført kursene, med hvilke resultater og hvor mye tid som er medgått. Deltakerne får oversikt over sin innsats og kan for eksempel få kursbevis etter gjennomført kurs. Læringsportalen og kursene kan brukes på vanlige datamaskiner, nettbrett eller mobiler.

Mentorkit LMS er tatt i bruk av Torghatten-konsernet, Redningsselskapet, HMH (MHWirth), Høyre, NHO Transport og mange flere. Læringsplattformen er i stadig utvikling i nært samarbeid med våre mange kunder.

Mentorkit LMS er en del av Mentorkit Enterprise®, en komplett «nøkkelferdig» læringsplattform for å produsere, distribuere, organisere, gjennomføre og evaluere nettbaserte kurs.

Vi har levert nettkurs til 360.000 deltakere!

Ønsker du å vite mer?

Har du spørsmål eller ønsker du en læringsprat, ta kontakt med oss!

Til kontaktskjema

Hvorfor velge vår læringsportal?

Vi vil nevne noen av hovedelementene i Mentorkit Enterprise®:

  • Enkelt og prisbelønt brukergrensesnitt for kursdeltakere
  • Brukervennlig læringsplattform for å administrere deltakere og nettkurs
  • Gode rapporteringsmuligheter og oppfølging av deltakere via epost
  • Støtte for video, bilder, tekst, interaktive øvingsoppgaver, tester, animasjoner og lyd
  • Kompatibelt med SCORM/XAPI og mulighet for integrasjon mot andre LMS eller HR-systemer, AD-integrasjon mm. I tillegg muligheter for selvregistrering
  • Brukervennlig forfatterverktøy (Mentorkit Creator) til egenproduksjon av kurs
  • Støtte for en rekke språk

MentorKit Enterprise® læringsplattform er utviklet av Norsk Interaktiv gjennom en rekke FoU prosjekter i samarbeid med forskningsinstitusjoner, skoleverk, bedrifter i inn- og utland og eies av Norsk Interaktiv AS.

Velkommen inn i Mentorkit LMS

Her ser du noen utvalgte sider fra vår læringsportal. Enkelt og oversiktlig.

Nettbutikk for digitale kurs?

Ønsker du å selge kursene dine på nett?

Se artikkel om vår nettbutikkløsning.