Lage kurs

Les mer her om vår helt nye, skybaserte plattform for utvikling av kurs:
Mentorkit Creator.

Vi har de siste årene merket en markant økning i etterspørselen fra virksomheter som vil i gang med å produsere e-læring. Flere og flere bedrifter ønsker å utnytte e-læringens potensiale til sine egne ansatte eller til eksterne kunder, og ønsker å bruke egne fagpersoner til kursutviklingen.

Ved å ta i bruk det vi kaller et forfatterverktøy kan dere lage engasjerende nettkurs med mange muligheter. Det finnes et stort antall slike verktøy på markedet og våre medarbeidere har erfaring med de fleste av dem. Vår erfaring gjennom 25 år er at mange har møtt utfordringer både på den pedagogiske og tekniske siden ved det å lage kurs som både er motiverende og som gir høyt læringsutbytte. Powerpoint på nett er ingen god løsning.

Derfor har vi i Norsk Interaktiv utviklet et helt nytt verktøy, Mentorkit Creator, som alle kan bruke. Dette har vi gjort i nært samarbeid med en av Norges aller største internasjonale industribedrifter, Jotun.

Den første versjonen av Creator blir offisielt lansert 25. september 2023, men allerede nå har vi mange kunder i gang med å produsere kurs selv i Creator. 

Mer informasjon om Creator finner du her.

Her er to eksempler fra sider i dette verktøyet:

Nettbutikk for digitale kurs?

Ønsker du å selge kursene dine på nett?

Se artikkel om vår nettbutikkløsning.