Lage kurs

Vi har de siste årene merket en markant økning i etterspørselen fra virksomheter som vil i gang med å produsere e-læring. Flere og flere bedrifter ønsker å utnytte e-læringens potensiale til sine egne ansatte eller til eksterne kunder, og ønsker å bruke egne fagpersoner til kursutviklingen.

Ved å ta i bruk det vi kaller et forfatterverktøy kan dere lage engasjerende nettkurs med mange muligheter. Det finnes et stort antall slike verktøy på markedet og våre medarbeidere har erfaring med de fleste av dem. Vår erfaring gjennom 25 år er at mange har møtt utfordringer både på den pedagogiske og tekniske siden ved det å lage kurs som både er motiverende og som gir høyt læringsutbytte. Powerpoint på nett er ingen god løsning.

Derfor har vi i Norsk Interaktiv satt i gang en utviklingsprosess for å kunne tilby et helt nytt verktøy, Mentorkit Creator, som alle kan bruke. Dette gjør vi i nært samarbeid med store internasjonale industribedrifter som Jotun. Den første versjonen av Creator blir lansert i begynnelsen av 2023.

Mer informasjon om Creator finner du her.

Her er to eksempler fra sider i dette verktøyet:

Nettbutikk for digitale kurs?

Ønsker du å selge kursene dine på nett?

Se artikkel om vår nettbutikkløsning.