Creator – Impressive results in no time

Vi i Norsk Interaktiv er stolte av å endelig kunne presentere Creator – et helt nytt, banebrytende, responsivt, fullstendig skybasert, norskprodusert forfatterverktøy for produksjon av digital læring.

Creator støtter de vanlige standardene for digitial læring, som betyr at du høyst sannsynlig kan bruke Creator sammen med din læringsportal (LMS).

Hvis ikke du har et LMS, hjelper vi deg selvsagt med det også.

Vi lanserte Creator offisielt på en lanseringsfest i Oslo på mandag 25. september.

Mange av våre kunder er nå i full gang med å utvikle kurs i Creator.

Vil du bli med på å teste fremtidens plattform for digital kursproduksjon? Ta gjerne kontakt for en 30 minutters introduksjon over delt skjerm. Vi tror du kommer til bli imponert.

Se hvor enkelt det er å lage kurs

Du må faktisk prøve Creator for å selv erfare hvor enkelt og artig det er å lage digitale kurs, men her får du en kjapp gjennomgang:

Oversiktlig landingsside

På landingssiden oppretter du enkelt ditt kurs, og setter noen egenskaper i forhold til hva som skal til for at dine kursdeltakere skal bestå kurset. Skal det være en eksamen/quiz eller bare at de har vært gjennom alle sider – eller kanskje begge deler?

 

Organisering av sider i kurset

Her får du en oversikt over alt innholdet i kurset ditt.

Du kan enkelt endre rekkefølge på sidene, eller trekke dem inn som undersider/-kapitler – bare ved å ta tak i sidene og trekke dem dit du vil ha dem.

 

Spennende sidedesign

Med vår elegante sidedesigner setter du opp sidene dine raskt og effektivt. Ferdige maler og layouts gir deg profesjonelle sider på en enkel måte. Sidene tilpasser seg automatisk til telefoner, nettbrett og vanlige PC-er (responsiv design).

 

Integrert bildedatabase eller egne bilder

Med Creator skal du slippe å forholde deg til avanserte bildeprogrammer, og du skal finne det du trenger av grafikk for å utvikle ditt kurs. Vi blir selv imponert over utvalget av bilder som ligger i den integrerte stockphoto-databasen.

Du kan selvsagt laste opp dine egne videoer, lydfiler og bilder, og du kan til og med redigere bildene dine inne i Creator. Kanskje du ønsker å legge på en tekst, pil eller annen markering på bildet? Det gjør du direkte fra den integrerte bildebehandleren vår.

 

Engasjerende oppgaver på en fleksibel måte

Oppgaver og aktiviteter er viktig for å skape engasjement i digital læring, og for å teste deltakerne. I Creator lager du enkelt oppgaver, og du kan gi feedback slik du vil på riktig/feil svar. Du kan også bestemme om en oppgave bare skal være for trening, eller telle på sluttresultatet.

Fremover

Vi har utviklet Creator med støtte fra Innovasjon Norge, og med Jotun som en engasjert og interessert industripartner. Utviklingen av Creator vil fortsette med full tyngde, og vi kommer til å lansere mange nye funksjoner og versjoner jevnlig de neste månedene.

Bli med oss på den spennende utviklingen, og ta gjerne kontakt for en demo.