Norges Bondelag velger Creator til sine digitale kurs

Norsk Interaktiv er både stolte og glade for at Bondelaget har valgt Creator for produksjon av de digitale kursene, vår nettbutikk for salg av kurs og Mentorkit LMS som sin læringsportal. Norsk Interaktiv blir derfor totalleverandør av digital læring for Norges Bondelag.

Bondelagets Servicekontor tilbyr en rekke kurs innenfor jus og økonomi. De har nå utviklet ni interaktive, digitale kurs som selges gjennom deres nettsider direkte til sluttbrukerne.

For en stund siden bestemte Bondelaget seg for at de skulle digitalisere en del av den omfattende kursvirksomheten de tilbyr. Etter en prosess, valgte de Norsk Interaktiv som sin partner for produksjon, salg og gjennomføring av digitale kurs. De har kastet seg rundt og spilt inn filmer, utviklet oppgaver og annet innhold til kursene, som nå ligger ute til salg.

Nå kan kursdeltakerne melde seg på kurs, betale med Vipps, kredittkort eller faktura, og kommer i gang med kursene umiddelbart. Bondelagets Servicekontor forventer høyt salg av kurs utover høsten.